Cum Cumpăr?2021-08-31T16:32:08+03:00

Pas cu pas spre noua ta casă

Procesul de cumpărare este unul simplu, în doi sau trei pași, în funcție de dorințele tale:

Acest tip de contract îți permite să rezervi apartamentul pe care vrei să-l achiziționezi, plătind un mic avans ce va fi scăzut din prețul de cumpărare. Practic, prin acest tip de contract te asiguri că apartamentul pe care ți-l dorești nu va fi vândut altcuiva cât timp tu faci demersurile necesare pentru a-l achiziționa. Din experiența vânzării apartamentelor din prima fază a Elite Residence Măgurele, majoritatea cumpărătorilor semnează direct antecontractul de cumpărare.

Când ești gata să cumperi apartamentul pe care ți-l dorești, vei semna un antecontract. Acesta stabilește plata unui avans și se semnează în fața unui notar. Dacă te întrebi de ce nu poți semna direct contractul de vânzare – cumpărare, răspunsul este unul simplu – blocurile noi nu sunt încă intabulate. Când proprietățile nu sunt încă intabulate și nu au fost încă înscrise în Cartea Funciară, se semnează un antecontract în baza autorizației de construcție, a CF-ului pentru teren și a schiței imobilului.

Contractul autentic de vânzare – cumpărare este ultima etapă în obținerea actului de proprietate a locuinței pe care ți-o dorești. La semnarea acestuia vei plăti restul sumei din prețul de achiziție.

Încă ai întrebări? Avem și mai multe răspunsuri:

Nu trebuie să plătești comision la achiziționarea unui studio sau apartament într-unul dintre blocurile din ansamblurile Elite Residence Măgurele. În momentul achiziției unei locuințe va trebui să plătești, însă, onorariul notarial și intabularea.

Prețurile de pe site conțin deja TVA-ul aferent valorii locuinței pe care o achiziționezi. Cota de TVA aferentă locuințelor din ansamblurile Elite Residence Măgurele este de 5%.

Locurile de parcare din cadrul ansamblurilor Elite Residence Măgurele se achiziționează separat (2000 euro TVA inlcus) și nu sunt incluse în prețul locuinței.

Hai să vezi noul tău apartament sau noua ta casă

Ai nevoie de mai multe informații despre proiectul Elite Residence Măgurele?

Când va fi gata casa sau apartamentul meu?2022-07-29T17:56:15+03:00

Cele 3 blocuri din ansamblul Elite Residence Măgurele 2 sunt finalizate din Iulie 2022. Casele și blocurile din faza a treia a proiectului, cele din Elite Residence Măgurele 3, vor fi finalizate în etape începând cu vara 2023.

Cum pot ști cum avansează proiectul?2021-03-27T13:16:08+02:00

Poți urmări îndeaproape lucrările de pe șantier și noutățile despre celelalte faze ale proiectului prin intermediul blogului nostru, prin canalele noastre de social media sau, cel mai simplu, prin contactarea oricăruia dintre reprezentanții noștri de vânzări, care te pot adăuga pe lista abonaților la newsletterul Elite Residence Măgurele.

Ansamblurile Elite Residence sunt conectate la rețelele edilitare?2021-03-26T17:45:19+02:00

Blocurile din toate cele 3 ansambluri rezidențiale Elite Residence Măgurele sunt deja (fazele 1 și 2) sau vor fi (faza 3) racordate la rețele edilitare de apă, canalizare, gaz, energie electrică și internet.

Cum se face accesul în ansamblul rezidențial?2021-03-26T17:46:08+02:00

Pentru ansamblul rezidențial Elite Residence Măgurele 2, atât accesul carosabil cât și cel pietonal sunt asigurate către incinta proiectului prin intermediul a două drumuri publice locale: strada Mărășești și strada Mirăslău.

În cazul ansamblului Elite Residence Măgurele 3 accesul se va face din strada Atomiștilor și strada Ciocârliei atât pentru mașini cât și pentru pietoni.

Ce se află în jurul blocurilor din ansamblurile Elite Residence?2021-03-26T17:46:31+02:00

Toate cele 3 ansambluri rezidențiale sunt construite în zone cu fond locativ cu densitate mică, în care vecinătățile sunt reprezentate, în general, de locuințe individuale cu regim de înălțime P+1. Ca să fim mai exacți, pentru blocurile în care încă există apartamente disponibile, vecinătățile terenurilor sunt acestea:

  • Pentru Elite Residence Măgurele 2, la SE găsim strada Mărășești și proprietăți private – locuințe individuale, la N o altă proprietate privată cu regim de înălțime mic, la V un drum de acces, strada Mirăslău, proprietăți private – locuințe individuale.
  • Pentru Elite Residence Măgurele 3, la SE găsim strada Ciocârliei și proprietăți private cu regim de înălțime mic, la SV un supermarket Penny, la NV strada Atomiștilor și un cabinet notarial.
Unde se depozitează gunoiul menajer?2021-03-26T17:47:42+02:00

În cadrul ansamblurilor rezidențiale, gunoiul menajer este colectat într-un spațiu special amenajat aflat la suficientă departare de fațadele clădirilor.

Care este încadrarea construcțiilor pe categorii și clase de importanță?2021-03-26T17:48:05+02:00

Încadrarea construcțiilor pe categorii/clase de importanță din toate cele 3 ansambluri rezidențiale este următoarea:
– Categoria de importanța „C” – clădiri de importanță normală, în conformitate cu reglementările privind calitatea în construcții H.G.R 766/1997;
– Grad de rezistență la foc II – riscul de incendiu mic, în conformitate cu normativul de siguranță la foc a construcțiilor P118/99;
– Clasa de importanță III – clădiri de tip curent, în conformitate cu reglementările codului de proiectare seismică P100/1-2013.

Totodată, îți mai putem spune că și circulația pe verticală și evacuarea persoanelor din imobile sunt realizate conform prevederilor în vigoare ale Normativului de siguranță la foc a construcțiilor P118-99.