Acest site este proprietatea ThornTree S.R.L. o societate cu raspundere limitata, infiintata in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social in Bucuresti, sector 4, Strada Sold. Dumitru Minca, nr. 22, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15793/2006 si avand Identificator Unic la Nivel European (EUID) nr. ROONRC.J40/15793/2006, cod unic de inregistrare (C.U.I.) 19078051, denumita in cele ce urmeaza « Societatea». Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul elite-residence-magurele.ro, denumiti in continuare « Termeni si Conditii »

Accesul si utilizarea site-ului elite-residence-magurele.ro se face cu respectarea acestor Termeni si Conditii si presupune implicit acceptarea acestora. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare din Termenii si Conditiile site-ului aveti dreptul de a inceta imediat utilizarea acestuia.

  1. Termeni generali

Scopul pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre proiectul rezidential Elite Residence Magurele (denumit in continuare „Proiectul”). Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Informatiile prezentate pe acest website nu reprezinta o oferta si nu pot constitui temei pentru niciun fel de pretentie rezultata din utilizarea acestor informatii fata de Societate. Informatiile prezentate pe acest website au un caracter orientativ si nu pot fi interpretate ca si o invitatie sau intentie din partea Societatii de a se angaja in orice tranzactie si nici de a obliga Societatea la incheierea vreunui contract cu dumneavoastra. Informatiile sunt valabile si isi vor produce efecte numai in urma semnarii unui contract, in conditiile agreate in acel contract.

Societatea isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari Proiectului. Toate imaginile prezentate pe acest website sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari.

Suprafata publicata pe website este prezentata asa cum a fost furnizata de catre proiectanti si are la baza proiectele de arhitectura ale fiecarui corp de cladire. Este posibil ca intre suprafata publicata si suprafata finala sa existe diferente. Mobilierul si decoratiunile existente in imaginile de promovare ale apartamentelor sunt cu titlu de prezentare, nefiind incluse in dotarea apartamentelor.

Informatiile prezentate pe website sunt valabile numai in limita stocului disponibil. Pentru a afla stocul disponibil este necesara contactarea directa a reprezentantilor de vanzari. Din motive tehnice si obiective, legate de actualizarea si modificarea foarte rapida a ofertelor, este posibila ca publicarea exacta a cantitatilor disponibile la un moment dat sa fie neactualizata sau eronata.

  1. Drepturi de autor si proprietate intelectuala

Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al site-ului, incluzand fara limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animatiile, software si alte elemente similare (Continutul), apartin in exclusivitate Societatii. Folosirea continutului acestui site fara acordul Societatii este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca industriala reprezinta marca inregistrata a carei utilizare este strict interzisa fara permisiunea in scris a titularului marcii.

Utilizarea neautorizata a oricarei informatii prezentate pe acest website, alterarea in orice mod a continutului acestor informatii, expunerea sau insusirea acestor informatii, sau prezentarea ca fiind informatie proprie reprezinta un prejudiciu grav adus Societatii care este indreptatit sa actioneze in instanta persoanele care nu respecta obligatiile asumate implicit prin accesarea informatiilor prezentate pe acest website.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor competente.

Nu sunt permise: (i) copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, (ii) folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

  1. Disponibilitatea site-ului si/sau serviciilor

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, site si/sau serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Societatea nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Societatea poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

  1. Limitarea raspunderii

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu  faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Societatea este exonerata in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Societatea nu ofera nici o garantie ca: (i) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra; (ii) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere, (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Utilizarea acestui site reprezinta in totalitate optiunea dumneavoastra. Societatea sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura (inclusiv daune provocate de virusi care ar putea sa va infecteze computerul, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor) rezultate in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau materiale audio de pe acest site. Desi va depune toate eforturile in acest sens, Societatea nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, si ca utilizarea site-ului este lipsita de riscuri.