Toate apartamentele au fost vândute

Elite Residence Măgurele 1

Studiouri și apartamente în blocuri P+2E+M cu fundații și structuri din beton armat, finalizate în 2021

Un nou început la doar câteva minute de București

Primele blocuri din proiectul Elite Residence Măgurele au fost construite pe Str. Florilor nr. 36-40 și Str. Codrului 25-33.

8

blocuri finalizate

în prima fază a proiectului Elite Residence Măgurele

175

apartamente vândute

locuințe de tip studio, 2 și 3 camere, toate finisate și predate clienților

100%

plan urbanistic

construcții aerisite cu spații generoase între blocuri, zone verzi ample și locuri de parcare suficiente

Poziționare foarte bună față de centrul orașului (școală, grădiniță, primărie, complex comercial, restaurante), amplasat într-un cartier foarte frumos de lângă pădure. Calitatea lucrărilor și materialelor folosite sunt la un nivel superior față de toate cartierele rezidențiale pe care le-am vizitat!

Narcis Marin

Am achiziționat un apartament cu 3 camere în complexul Elite Residence Măgurele și am fost profund impresionată. Apartamentele sunt compartimentate modern și finisajele sunt de o calitate superioară. Recomand tuturor acest complex.

Mariana Carbunica

Sunt foarte încântat de complex. Apartamente frumoase, compartimentare foate bună și finisaje de calitate. Am recomandat și voi recomanda tuturor prietenilor acest cartier.

Andrei Niculae

Recomand cu plăcere ansamblul rezidențial Elite Residence Măgurele. Ansamblu nou, liniștit, departe de toată agitația și zgomotul din București. Apartamentele sunt spațioase, cu dotări de calitate, toate la un preț corect.

Liliana Hoaghe

M-am mutat în Elite Residence Măgurele în urmă cu 4 luni. Am ales un apartament cu 2 camere spațios la un preț foarte bun, raportat la oferta de pe piață. Zona este foarte liniștită și frumoasă. Recomand tuturor complexul rezidențial Elite Residence Măgurele.

Andrei Niculae

Case tip townhouse sau studiouri, apartamente gândite pentru cei care vor să se așeze într-un mediu sigur pentru copii

Un loc unde să poți răsufla ușurat

Blocurile din ansamblul Elite Residence Măgurele 1 au fost gândite special pentru cei care se simțeau sufocați de aglomerație și gălăgie. Proprietarii apartamentelor și studiourilor din blocurile P+2E+M au parte de spațiu verde, loc de joacă pentru copii și foișoare pentru grătar. Apartamentele de la mansardă au terase generoase iar pădurea este la o aruncătură de băț de ansamblul rezidențial.

Siguranța a fost și ea pe lista priorităților dezvoltatorului. Intrarea în ansamblul rezidențial se face pe la o barieră de acces iar blocurile și locurile de parcare sunt supravegheate video.

Departe de haos, aproape de tot ce contează pentru tine și familia ta

Policlinica Măgurele este la doar 450m distanță de ansamblul rezidențial, centrul orașului la doar 600m. Magazinele și școlile sunt și ele în apropiere.

Cumpărături

Sunt 800m până la Penny, 900m până la Mega Image și doar 600m până în centrul orașului

Educație

Ești la doar 700m de Grădinița nr. 1, Liceul Horia Hulubei și Facultatea de Fizică

Parcuri

La doar 650m de Parcul Campus Măgurele și 950m de Parcul Institutului de Fizică

Pas cu pas spre noua ta casă

Finalizat în Iulie 2022 Elite Residence 2, cel mai nou ansamblu rezidențial din Măgurele, cu 74 de apartamente moderne, construite de profesioniști cu materiale de calitate. Iar 6 case noi de tip townhouse și 25 de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere într-un proiect cu 1 bloc P+2+M, cu spații verzi de peste 30% din suprafata terenului, a căror termen de finalizare este în vara anului 2023 în Elite Residence 3.

Programează o vizită acum

Hai să vezi noua ta locuință din Elite Residence Măgurele

Pentru detalii te așteptăm la biroul nostru:
Str. Sulfinei 15, Măgurele

de luni până vineri între 9:00 – 18:00
sâmbătă între 11:00 – 15:00 cu programare telefonică

Alternativ, lasă-ne datele tale și te contactăm noi.

Contactează-ne

Sună un Reprezentant Vânzări!

Prin trimiterea datelor mele sunt de acord să fiu contactat