Primul laborator educațional digital din Ilfov: SmartLab Măgurele

SmartLab Măgurele este un proiect derulat de Asociaţia Măgurele Science Park şi este realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate şi al Consiliului Judeţean Ilfov. Acesta este un laborator educațional creat special pentru elevii claselor V-XII din Județul Ilfov.

SmartLab Măgurele reprezintă un laborator digital inteligent unde copiii și adolescenții pot participa alături de părinți sau profesori la cursuri, proiecte și experimente ce implică tehnologii de ultimă generație.

Dotări potrivite descoperirii noilor tehnologii

Primul laborator educațional din Ilfov poate primi câte 8 elevi odată, oferindu-le acestora acces la:

  • imprimante 3D color și monocrome

  • laptopuri și desktopuri pentru graphic design

  • scannere 3D

  • o tablă interactivă

  • ochelari de realitate virtuală

  • roboți educaționali multifuncționali

SmartLab Măgurele reprezintă o șansă pentru elevii din Județul Ilfov să deprindă competențe digitale și să se familiarizeze cu echipamentele de ultimă generație. Acestea îi vor ajuta ca, după terminarea studiilor, să se adapteze mai ușor la cerințele pieței muncii, având în vedere că, în viitor, meseriile cele mai căutate vor avea o componentă digitală puternică. – Fondatorii SmartLab

Activitate continuată online din cauza pandemiei

La debutul pandemiei, echipa SmartLab a ajutat personalul medical din prima linie prin printarea 3D a sute de viziere și apoi și-a continuat misiunea de creșterea a abilităților de folosire a noilor tehnologii în rândul elevilor prin organizarea de proiecte și cursuri online.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă la SmartLab, mai ales după ce te vei muta într-unul dintre ansamblurile Elite Residence, poți urmări centrul pe Facebook, prin intermediul paginii Smart Lab Măgurele.

Publicat pe: 19 februarie 2021 / Categori: Orașul Măgurele / Etichete: , , /

Abonați-vă pentru a primi ultimele știri

Asigurați-vă că nu ratați nicio veste importantă despre Elite Residence Măgurele!

Am citit politica de confidențialitate și înteleg că datele mele personale vor fi folosite de reprezentanții Elite Residence să mă contacteze și să-mi transmită informații despre proiectul Elite Residence Măgurele.