Te întrebi ce cred oamenii care și-au cumpărat apartamente într-un nou ansamblu rezidențial despre cum e să locuiești acolo? Ei bine, iată ce au spus trei dintre cumpărători despre proiectul Elite Residence Măgurele 1:

Unii au găsit aici liniștea pe care și-o doreau

E aproape de centru dar în același timp suficient de departe cât să nu fie aglomerat. Este un spațiu suficient de mare în jurul blocului încât să-ți poți permite să respiri. Blocurile sunt înconjurate de terenuri unde deja s-au ridicat case și unde cu siguranță nu se vor mai ridica alte blocuri care să-ți fure priveliștea.

Raportat la suprafață și locație, este cu siguranță cel mai bun preț din Măgurele, sau cel puțin în arcul acesta de cerc între Bragadiru și Jilava. Blocurile sunt foarte bine construite, într-un mod îngrijit. […] Am văzut blocul ridicându-se de jos, am fost atenți la detaliile legate de structură și asta ne-a făcut să cumpărăm.

Alții sunt încântați de apropiere de natură

Este o zonă liniștită, departe de agitație. Suntem la liziera pădurii. Prețul a fost unul corect. Poți merge să faci cumpărăturile la 5 minute de mers pe jos. Drumul spre București e simplu, și au fost introduse și mijloace de transport în comun.

Cei mai tineri spun că au găsit tot ce le trebuie

E bine construit, materialele sunt de calitate. Zona e foarte liniștită. E aproape de pădure, aproape de Centură, aproape de oraș, aproape de supermarketuri. A fost o decizie foarte bună (să mă mut aici). Nu mă deranjează nimeni, am tot ce-mi trebuie. Am toate utilitățile și toate facilitățile care îmi sunt necesare.

Când alegi un loc care să devină „acasă”, toate lucrurile sunt de luat în calcul

De aceea te și încurajăm să le adresezi reprezentanților Elite Residence Măgurele toate întrebările tale.  Întrebă despre locația aleasă, despre materialele de construcție, arhitectura blocurilor și facilități. Așa cum toți oamenii care s-au mutat în ansamblul rezidențial Elite Residence Măgurele 1 au găsit aici tot ceea ce-și doreau, și tu ai putea să găsești casa ideală în Elite Residence Măgurele 2 sau 3, proiectele pentru care mai există apartamente și studiouri disponibile la acest moment.

Dacă vrei să vezi imagini din timpul construcției blocurilor din ansamblul rezidențial Elite Residence Măgurele 1, o poți face aici.

Publicat pe: 20 februarie 2021 / Categori: Blocuri P+2E+M, Orașul Măgurele /

Abonați-vă pentru a primi ultimele știri

Asigurați-vă că nu ratați nicio veste importantă despre Elite Residence Măgurele!

Am citit politica de confidențialitate și înteleg că datele mele personale vor fi folosite de reprezentanții Elite Residence să mă contacteze și să-mi transmită informații despre proiectul Elite Residence Măgurele.