Ai de ce să visezi la un apartament nou în orașul Măgurele

Când pui pe hârtie tot ce oferă apartamentele și studiourile din Elite Residence Măgurele 1, îți dai seama că ai toate motivele să-ți dorești să locuiești aici. Aflat la mică distanță de București, pe o stradă liniștită dintr-un cartier elegant din Măgurele, acest ansamblu rezidențial oferă camere spațioase și terase generoase, finisaje de calitate și centrale de apartament, loc de joacă pentru copii și foișor cu zonă pentru grătar, acces controlat și supraveghere video – totul pentru siguranța și liniștea celor care s-au mutat aici. În apropiere, supermarketul este la doar 500m distanță, grădinița, școala și liceul sunt și ele la doar câteva minute iar Policlinica Măgurele este și aceasta în proximitate.

Situat într-un cartier cochet de vile și înconjurat de pădure, Elite Residence Măgurele 1 le-a pus la dispoziție celor interesați liniște și aer curat, precum și toate facilitățile unui complex modern.

O zonă în plină dezvoltare

Din scara blocului tău dintr-un bloc din prima fază a proiectului imobiliar și până în Piața Unirii din București sunt doar 11,5 km. Până la intrarea în Capitală, prin Sectorul 5, sunt doar 6 km. Amplasarea ansamblului rezidențial este una ce le oferă celor care s-au săturat să trăiască sufocați de betoane și mașini șansa de a se bucura de siguranță și verdeață, fără a pierde accesul rapid la lucrurile pe care nu le pot găsi decât într-un oraș de mărimea Bucureștiului.

Avantajele Elite Residence Măgurele 1

Încă din momentul demarării proiectului, avantajele Elite Residence Măgurele 1 au fost una greu de ignorat, prețul pe metru pătrat construit fiind unul foarte bun. Cu toate acestea, nu ne putem uita doar la preț pentru a explica succesul acestui ansamblu rezidențial. Proprietarii studiourilor și apartamentelor cu două și trei camere au găsit aici numeroase alte avantaje:

  • Arhitectură modernă

  • Regim mic de înălțime (P+2E+M)

  • Amplasare la liziera pădurii

  • Locuri de parcare individuale

  • 20 de apartamente pe scară

  • Supraveghere video 24/7

  • Livinguri spațioase

  • Balcoane individuale

Noi studiouri și apartamente disponibile în Elite Residence Măgurele 2 și 3

Deși apartamentele din ansamblul rezidențial Elite Residence Măgurele 1 sunt vândute, încă ai șansa de a face parte povestea oamenilor care își găsesc locuința mult visată în orașul Măgurele, într-unul dintre cele 15 blocuri noi din fazele 2 și 3 ale proiectului. Poți afla mai multe despre ansamblurile Elite Residence Măgurele 2 (livrare 2021) și Elite Residence Măgurele 3 (livrare 2022) chiar pe acest website.

Publicat pe: 21 februarie 2021 / Categori: Blocuri P+2E+M, Orașul Măgurele /

Abonați-vă pentru a primi ultimele știri

Asigurați-vă că nu ratați nicio veste importantă despre Elite Residence Măgurele!

Am citit politica de confidențialitate și înteleg că datele mele personale vor fi folosite de reprezentanții Elite Residence să mă contacteze și să-mi transmită informații despre proiectul Elite Residence Măgurele.